Trouwfotograaf Heerlen: kleine bruiloft bij de Twee Gezusters en in de achtertuin

02.07.20

Trouwfotograaf Heerlen: trouwen bij de Twee Gezusters en in de achtertuin in Heerlen

Afgelopen week mocht ik een kleine intieme maar super leuke bruiloft fotograferen. Mijn trouwreportage begon die dag met een trouwceremonie in de kaper van De Twee Gezusters in Heerlen. Tijdens de trouwceremonie waren er diverse leuke speeches en werd er als afsluitingen gezongen voor het bruidspaar. Ook bracht hun kleine zoon de ringen.

Nadat de ceremonie afgelopen was, vertrok iedereen naar het woonhuis van het bruidspaar. Hier was in de achtertuin een mooie tent opgezet en voorzien van mooi houten meubilair. Ook was alles heel mooi versierd in bos sferen, met bloemen en houten stammetjes. Toen iedereen van koffie en thee voorzien was, werd de bijpassende bruidstaart aangesneden en genoot iedereen van een lekker stuk taart, waaronder ook ik.

Na de bruidstaart maakte ik een aantal groepsfoto's in de tuin, waarna het bruidspaar met hond en hun zoon op de trampoline ging samen, wat leuke spontane trouwfoto's opleverde. De lucht zag er inmiddels dreigend uit en we besloten nog even wat romantische foto's samen te gaan maken in het bos aan de overkant van hun woning. We sloten de fotoshoot af met wat foto's bij fruitbomen.

Daarna zat mijn tijd er alweer bijna op (ik was voor drie uur geboekt). Ik bleef nog even om een foto te maken van hoe het bruidspaar samen een toost uitbracht.

Aansluitend was het tijd voor mij om afscheid te nemen van dit leuke gezelschap, die hun intieme trouwfeest voortzetten met een buffet.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Heerlen: kleine bruiloft bij de Twee Gezusters en in de achtertuin
Logo Sjurlie.nl