Modeshoot: fotografie in opdracht van Mannenmode Geilenkirchen bij Rolduc

11.02.20

Mode fotograaf Limburg: fotoshoot voor herenmodezaak Mannenmode Geilenkirchen in Kerkrade

Een aantal jaren geleden mocht ik bij deze modezaak trouwpak in deze winkel lenen voor de eerst styled shoot die ik organiseerde.

Nu, jaren later, ontving ik van hun een leuke mail met de vraag of ik een keer langs wilde komen om te overleggen over een fotoshoot waarmee zij hun collectie trouwpakken zouden kunnen promoten op social media en hun website.

We overlegden over de locatie en al snel kwamen we er op uit dat het de Roccoco bibliotheek van de Abdij van Rolduc in Kerkrade zou moeten worden. Ik stelde hun voor een eerder model van een styled shoot te vragen als model. We werden samen zeer enthousiast over het idee. We bekeken wat foto's op Pinterest en al snel waren we er uit.

Afgelopen dinsdag was het zo ver. Samen met het model en een kledingrek vol pakken, accessoires, een trouwboeket en corsages, gingen we aan de slag. We startten in de bibliotheek, maar we pakten ook een mooie buitenlocatie van Rolduc mee en een aantal van de mooie gangen met de grote ramen. Ik stemde mijn keuze voor de fotolocaties af op de kleuren en de accessoires van de trouwpakken.

Naar mate de dag vorderde, raakten we beter op elkaar ingespeeld en zo kwamen we tot dit mooie resultaat, waar we allemaal heel enthousiaste van werden, sfeerfoto's van mooie hipp trouwpakken op een mooie trouwlocatie in Kerkrade.

De fotoshoot zal onder andere worden gebruik voor Instragam, Pinterest en de website.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Modeshoot: fotografie in opdracht van Mannenmode Geilenkirchen bij Rolduc
Logo Sjurlie.nl