Trouwfotograaf Kasterlee: bij Paal 26, het gemeentehuis in Ham en restaurant Kan10

14.08.17

Bruidsfotograaf België: spontane trouwfotografie bij Paal 26, met een trouwceremonie in het stadhuis in Ham en een trouwdiner Kan10 Kasterlee

Deze trouwreportage in België startte thuis met het opmaken en aankleden van de bruid bij hun eigen trouwlocatie Paal 26 in Paal. Een relaxte ochtend die me veel mogelijkheid gaf voor het maken van journalistieke huwelijksfoto’s. Alle dames verzamelden in de woonkamer, hun haar en make up werd hier uitgebreid verzorgd.

Het was ook bij hun eigen trouwlocatie Paal 26, waar de prachtige bruid ook de trap af kwam en haar aanstaande man voor het eerst zag.

Aansluitend vertrokken wij in hun Kever cabriolet trouwauto naar de tennisbaan, waar dit leuke stel elkaar had leren kennen en vervolgens maakten we nog een aantal romantische trouwfoto’s in de natuur en bij het spoor en het nabijgelegen bos.

Teruggekomen bij hun trouwlocatie Paal 26, stond hier een ouderwetse autobus klaar om het hele gezelschap samen met het bruidspaar op te halen om naar het gemeentehuis in Ham te vertrekken voor het wettelijk huwelijk. Dit wordt in België altijd door de burgemeester gesloten. Een korte, maar grappige ceremonie die maar 20 minuten duurde.


Daarna weer een stukje rijden in de oude bus, waarna we arriveerden bij het mooie restaurant Kan10 in Kasterlee, waar iedereen eerst gezellig op het terras een aperitief dronk en aansluitend aan tafel ging voor een heerlijke bruidslunch.

Na de lunch ging we per bus weer terug naar Paal, naar Paal 26, waar op het prachtig versierde dakterras de informele, maar zeer persoonlijke trouwceremonie plaatsvond, met vele speeches en champagne. Het was een schitterende zonnige namiddag, toen het bruidspaar voor de tweede keer ja zei die dag.

Aansluitend werd er een drankje geserveerd en was er tijd om te feliciteren, cadeaus te geven en uitgebreid te borrelen. De borrel ging over een een heerlijk BBQ buffet in de tuin van de trouwlocatie en laat op de avond was er een schitterende openingsdans door het bruidspaar en een aansluitend als verrassing voor het bruidspaar een flash mob.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Kasterlee: bij Paal 26, het gemeentehuis in Ham en restaurant Kan10
Logo Sjurlie.nl