Trouwfotograaf Limburg: trouwen bij Gaia Zoo in Kerkrade

10.05.17

Bruidsfotograaf Limburg: spontane en journalistieke trouwreportage bij Gaia Zoo in Kerkrade

Op een prachtige woensdagmorgen kwam ik aan bij het Bianca en Jules voor het vastleggen van hun trouwdag.

Bruid Bianca werd door een bevriende schoonheidsspecialiste opgemaakt en de kapster liep ook druk door het huis en was inmiddels bezig met het haar van de bruidskinderen. Bruidegom Jules was niet thuis. Iedereen was druk met het aankleden van hun schattige dochters die een mooie jurk aankregen met een grote strik. Helaas was het jongste bruidskind het hier niet zo mee eens. Hilariteit alom tijdens het aankleden waarbij zij hard NEE riep en in tranen uitbarstte, maar uiteindelijk kwam alles goed. 

De bruid kwam op traditionele wijze de trap af (weliswaar achterste voren met een dochter op haar arm en een aan haar hand) en bruidegom Jules gaf haar het bruidsboeket en bewonderde zijn drie mooie vrouwen.

Het was tijd om te vertrekken naar dierentuin Gaia Zoo in Kerkrade, alwaar de trouwceremonie plaatsvond in de Cheeta shelters. Deze mooie trouwruimte kijkt uit op de het buitenverblijf van de Cheeta's, die zo af en toe een kijkje kwamen nemen aan het raam.

Er werd met rozenblaadjes gestrooid en na het ja woord en de traditionele kus gingen we naar de volgende mooie plek voor het aansnijden van de bruidstaart en de toost. Vanaf deze plek heb je prachtig uitzicht over de giraffen verblijf.

Na een heerlijk stukje bruidstaart gingen wij naar de Hof van Gaia, waar het kersverse bruidspaar samen met de familie van de bruidslunch genoot. Aansluitend aan de lunch was er een receptie voor familie en vriendin op het terras van de Hof.

Om kwart over vier was het tijd voor de trouwfotoshoot, die onder andere plaats vond aan de rand van het giraffen verblijf, waar het bruidspaar de giraffen wilgentakken mocht voeren.

Vanaf daaruit wandelden we samen verder door het park om op enkele plekken nog wat romantische trouwfoto's te maken. We eindigden op een volgende mooie locatie naast een dierenverblijf, waar met een klein gezelschap werd geborreld en de zus van de bruidegom een speech gaf.

Als afsluiting was er voor alle aanwezigen een dinerbuffet aan de Hof van Gaia.

Leveranciers

Trouwjurk jjshouse
Bruidstaart Patisserie Royale Maastricht
Catering GaiaZoo
Kleding bruidskinderen jjshouse
Pak bruidegom Jules Berden
Trouwkaart Trouwkaarten
Trouwlocatie GaiaZoo
Trouwringen Vaessen Juwelier Heerlen
Trouwschoenen jjshouse
verblijf Kasteel Terworm

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Limburg: trouwen bij Gaia Zoo in Kerkrade
Logo Sjurlie.nl