Huwelijksfotograaf Chateau Neercanne een huwelijk in kerstsfeer

16.12.16

Trouwfotograaf Limburg: Bruidsfotografie in Maastricht bij het prachtige Chateau Neercanne

Last minute werd ik als bruidsfotograaf Maastricht nog voor dit intieme huwelijk geboekt op deze top trouwlocatie in Limburg. 

De bruid belde mij op en vertelde me dat ze zouden gaan trouwen op vrijdag 16 december en zo kwam de boeking voor deze trouwreportage snel tot stand, we zagen elkaar voor het eerst op de trouwdag.

Het was droog en zacht weer en weer begonnen met het maken van enkele romantische trouwfoto's van het kersverse bruidspaar samen op het terras van Chateau Neercanne. Van hieruit heb je prachtig uitzicht over de velden en de mooie Engelse tuin.

Aansluitend werden de bruiloftsgasten ontvangen en nam iedereen plaats in de trouwzaal. Omdat die dag de tunnel in Maastricht geopend was, waren er wat gasten later en hier werd even op gewacht. Daarna werd begonnen met trouwceremonie en maakte ik journalistieke trouwfoto's.

Aansluitend aan de trouwceremonie was er een toast in de grot, waar tevens de bruidstaart werd aangesneden door het bruidspaar. De bruidegom mocht in de muur van de grot hun namen en de trouwdatum schrijven. Daarna werd er gezellig geborreld en maakte ik nog een paar groepsfoto's.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Huwelijksfotograaf Chateau Neercanne een huwelijk in kerstsfeer
Logo Sjurlie.nl