Trouwfotograaf Limburg: trouwfotografie in het protestants kerkje in Stevensweert

29.12.18

Bruidsfotograaf Limburg: spontane en journalistieke trouwreportage in het protestantse kerkje Stevensweert en in de Hompesche molen

De laatste trouwreportage van 2018 was het, op zaterdag 29 december. Ik had het bruidspaar enkel op Skype gezien en nu zagen we elkaar voor het eerst in het echt. Het betrof een internationaal huwelijk tussen een Nederlandse en een Duitser. Het gezelschap van gasten was dan ook heel internationaal.

Ik startte mijn bruidsreportage 's middags in het kerkje, waar om half 2 de gasten binnen druppelden. Aansluitend was er eerst een wettelijke trouwceremonie die ik vastlegde en aansluitend maakte ik trouwfoto's tijdens het kerkelijke huwelijk. Ik moet zeggen dat ik al veel kerkdiensten heb gefotografeerd als huwelijksfotograaf, maar dit was een bijzonder leuke. Een zeer grappige pastor die allerlei kadootjes en accessoires had meegenomen. Zo had hij een paraplu met zakdoekjes er aan om tranen van de bruid af te vegen, hij had een sombrero bij zich en een vuurwerkstokje om het overspringen van de vonk aan te duiden. Ook kreeg het bruidspaar van een hem een rompertje cadeau voor de baby die op komst is.

Omdat het een bijzonder frisse en natte trouwdag was, zetten wij ons fotoshoot binnen voort in de mooie bed and breakfast die naast het kerkje ligt. Heel eventjes, gingen we ook naar buiten, zodat het bruidspaar even door de schemerende straten kon wandelen, die sfeervol versierd waren in verband met kerst.

Na de fotoshoot, vertrok ik naar de feest- en dinerlocatie, genaamd de Hompesche molen. Hier werd gezellig geborreld en ook een speech gegeven, waarna het hele gezelschap aan tafel ging. Hier stopte mijn taak aan bruidsfotograaf voor die dag.

"Shirley heeft onze bruiloft gefotografeerd in december 2018 en we waren erg blij met de resultaten en vooral met haar positieve aanwezigheid tijdens de dag. We kunnen haar van harte aanbevelen!!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Limburg: trouwfotografie in het protestants kerkje in Stevensweert
Logo Sjurlie.nl