Bruidfsfotograaf Limburg: trouwfoto's met paard en hond bij Landgoed Overste Hof in Landgraaf

18.10.19

Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwfoto's met paard en hond bij Landgoed Overste Hof in Landgraaf

Zo leuk als je met je jeugdliefde gaat trouwen met 13 en 16 jaar ontmoette dit bruidspaar elkaar en nu waren ze 15 jaar samen en gingen ze trouwen.

Ik had het geluk dat ik hun bruidsfotografe mocht zijn. De dag startte met regen, maar het kwam helemaal goed na de trouwceremonie, begeleid met live zang en geleid door Lucy. Met een hond die de trouwringen bracht.

Na de trouwceremonie, die in verband met de regen binnen plaats vond, klaarde het op en maakten we leuke en spontane groepsfoto's op het terras van de Overste Hof. Twee huilende jongetjes op tafel zorgden voor hilariteit en een grappige foto.

Ik vergat te beginnen met de ochtend. Het liep allemaal een half uurtje uit, toen we uiteindelijk bij de stal aan kwamen voor foto's met het paard van de bruid. Het regende en het prachtig gepoetste paard stond in haar versierde stal.

Met veel hulp van stalgenoten, lukt het een mooie trouwreportage met paard te maken en toen het droog was liep de bruid zelfs even met haar paard aan de hand over pad. Heerlijk als je zo bent en je geen zorgen maakt over je kapsel of jurk. Het is ook allemaal goed gekomen. Als verrassing kreeg ze van haar stalgenoten een ingelijst hoefijzer van haar paard.

Na de ceremonie was er bruidstaart en een toost en ook een kleine kinderreceptie in de feestzaal, voor de kinderen waar de bruid lerares van is. Ter afsluiting kreeg ieder kind als dank een ijsje en een bedankje.

Tegen half 6 was er een diner in de serre en na het opdienen van de 1e gang, ging ik naar huis en keerde ik rond negen uur terug om de openingsdans en een aantal verrassingsacts vast te leggen voor het bruidspaar.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidfsfotograaf Limburg: trouwfoto's met paard en hond bij Landgoed Overste Hof in Landgraaf
Logo Sjurlie.nl