Bruidsfotograaf Chateau Sint Gerlach: een huwelijksaanzoek

30.12.16

Bruidsfotograaf Valkenburg: Gisteren was ik eens niet de fotograaf van de trouwfoto's, maar de fotograaf van huwelijksaanzoek in een bevroren landschap bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg aan de Geul.

Een laagstaande zon, grassprietjes bedekt onder een witte ijslaag en op de achtergrond Chateau Sint Gerlach, dat was het decor waarin deze man zijn vriendin ten huwelijk vroeg en ik mocht daar als fotograaf een fotoreportage van maken.

Zijn vriendin wist uiteraard van niets en wij hadden dit samen  besproken, het moest lijken op een loveshoot. We wandelen via de Rozentuin, langs de beeldentuin en vervolgens om het Chateau heen. Hier was een prachtige laagstaande zon, die zorgde dat alles in het tegenlicht een gouden randje had.

Een romantische reportage, die eindigde in een aanzoek, waarna we terug wandelden naar het terras voor waar het stel warme chocolademelk dronken.

Is dat geen leuk idee ? Een fotoreportage laten maken van je huwelijksaanzoek ? Limburg is prachtig voor een weekendje weg en heeft vele mooie locaties voor een huwelijksaanzoek.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Chateau Sint Gerlach: een huwelijksaanzoek
Logo Sjurlie.nl