Bruidsfotografie Sittard: trouwfoto's in Mariapark Sittard

28.07.18

Bruidsfotografie Sittard: spontane trouwreportage van een internationale bruiloft met een buitenceremonie in Mariapark Sittard

Deze bruidsreportage begon met het aankleden van de bruid, thuis bij haar ouders. De jurk had haar jurk helaas al aan toen ik binnenkwam, maar de moeder was nog even bezig met de finishing touch. Daarna waren er nog genoeg andere leuke zaken om als bruidsfotograaf vast te leggen, zoals een aantal foto's in de tuin tussen de prachtige bloemen en de visagiste die nog de laatste hand aan de bruids make up legde.

Daarna vertrok ik richting Mariapark voor het verdere fotoverslag van deze trouwdag. Hier waren de ouders en andere mensen bezig met de voorbereidingen voor de trouwdag. Zo werd er op de binnenplaats een opstelling gemaakt om buiten te trouwen terwijl langzaam de dag gasten binnen druppelden.

Een internationaal huwelijk dit keer, want de bruid is een Nederlandse en de bruidegom is Braziliaans, dus er waren veel Braziliaanse familieleden en vrienden aanwezig.

Toen alle gasten zaten, kwam de bruid binnen met haar beide ouders, daarna volgde een mooie informele trouwceremonie op de binnenplaats, vol emotionele momenten. Na de ceremonie was er binnen het feliciteren van het kersverse bruidspaar en aansluitend het aansnijden van de taart. Na de taart maakte ik met de familie een aantal groepsfoto's en tijdens de borrel waarbij veel mensen gezellig buiten stonden en zaten, ging ik het bruidspaar naar de stadstuin in Sittard voor het maken van een aantal romantische trouwfoto's. De tuin was wellicht waar dor, maar de boog met de peertjes zorgde toch voor leuke huwelijksfoto's en als afsluiting maakte ik met het paar nog een aantal trouwfoto's binnen op de houten trappen van hotel Merici, waar zij tevens overnachtten.

Toen we daarvan terugkwamen, was het langzaam tijd voor het trouwdiner. Tijdens het trouwdiner bewerkte ik op mijn laptop een aantal foto's ter presentatie op een beamer. 

De gasten reageerden zeer enthousiast op deze beelden en al gauw kwamen steeds meer mensen naar de preview van de trouwfoto's kijken. Rond 10 uur eindigde het feest in Mariapark en ging een select gezelschap nog door naar een gezellig cafe in de Putstraat in Sittard. Hier werd het bruidspaar voor de 2e keer enthousiast ontvangen die dag. Rond half 12 was het voor mij tijd om afscheid te nemen en zat deze mooie bruidsreportage er weer op.

Leveranciers

Bruidstaart Bakker Martens (Sittard)
Visagie Hairstyling & Visagie Mojgan (maastricht)
verblijf Merici hotel
Trouwringen le marriage (Den Haag)
Serviesgoed cuba
Haar bruid Hairstyling & Visagie Mojgan (maastricht)
Catering Partyservice Savelkoul

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Sittard: trouwfoto's in Mariapark Sittard
Logo Sjurlie.nl