Trouwfotograaf: mijn beste trouwfoto's van bruidsreportages in Limburg en Brabant

27.01.17

Trouwfotograaf Limburg en Brabant een jaaroverzicht mijn journalistieke bruidsreportages in 2016

Een overzicht van trouwfoto's gemaakt in Limburg en Brabant.

Als bruidsfotograaf maak je vele trouwfoto’s tijdens een trouwdag, bruiloft gasten vragen mij wel vaker hoeveel trouwfoto’s ik nu schiet tijdens een bruidsreportage. Ik kan het vaak niet zeggen.

Als bruidsfotograaf werk ik altijd met twee camera’s, eentje met een tele en eentje met een groothoeklens.

Wat is is een goede trouwfoto ?
Voor mij is het heel belangrijk dat een goede trouwfoto een mooie en echte emotie toont, dat kan zowel een lach als een traan zien. Ik wil dus dat mijn bruidsreportages spontaan zijn. Ik zal dan ook nooit ingrijpen in een situatie. Hierdoor ontstaan spontane huwelijksreportages.

Daarom vind je in dit jaaroverzicht van mijn trouwfotografie niet zo heel veel foto’s van trouw fotoshoots, dus weinig geposeerd werk. Mijn favoriete trouwfoto’s zijn namelijk journalistieke bruidsfoto’s. Dit is waar ik mij volledig op toeleg in mijn ontwikkeling, het pakken van dat ene mooie moment zonder dat het bruidspaar het in de gaten heeft.

Een bruidsreportage wordt zo als het ware een foto documentaire van je trouwdag. Ik hoor vaak van bruidsparen dat zij hun trouwdag terugbeleven wanneer zij in hun trouwalbum kijken en dat is een groot compliment.

De huwelijksfoto’s die je in dit overzicht ziet zijn dan ook bijna allemaal spontaan en ik maakte ze onder andere bij de volgende mooie trouwlocaties in Limburg en Brabant:

Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht, kasteel de Hoogenweerth Maastricht, de Stadbroekermolen Sittard, het gemeentehuis in Heerlen, kasteel Hoensbroek, een boerderij in Ottersum, Auberge de Rousch in Heerlen, Seehaus 53 in Eschweiler, Sunset Lounge in Roermond, Villa la ferme de Pere Louis in de Ardennen, Het Nonke Buuske in Schinveld, kasteel Bloemendal in Vaals, de kerk in Nunhem en de Oranjerie van kasteel Terworm in Heerlen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf: mijn beste trouwfoto's van bruidsreportages in Limburg en Brabant
Logo Sjurlie.nl