Trouwfotografie Sittard: Moderne en spontane trouwreportage vol emotie in de stadbroekermolen

30.09.16

Bruidsfotograaf Sittard: spontane en romantische trouwreportage in Beek en bij de Stadbroekermolen in Sittard met een huwelijksreportage in de natuur

De bruiloft van Malou en Jeroen was weer een zeer speciale trouwreportage voor mij, weliswaar een thuiswedstrijd bij de romantische trouwlocatie de stadbroekermolen in Sittard, maar toch erg speciaal.

Malou en Jeroen zijn een bruidspaar die zeer spontaan zijn, erg verliefd en op elkaar gericht, waardoor het heel makkelijk was om op een journalistieke manier pure emoties vast te leggen.

Dit had vooral mee te maken dat Malou en Jeroen vooraf ook al een loveshoot door mij lieten maken op de Brunssummerheide. Van deze loveshoot heeft een collega ook een leuke videoclip gemaakt. Met het bruidspaar Malou en Jeroen had ik dus al een band.

Het verhaal van hun kennismaking is erg bijzonder en leuk en werd verteld in de prachtige Engelse tuin van de Stadbroekermolen waar hun buiten ceremonie plaatsvond, geleid door trouwambtenaar Yvonne van de gemeente Sittard Geleen.

Maar alles begon ’s morgens thuis in Beek, bij Malou en Jeroen thuis, waar Malou’s visagie en bruidskapsel werd verzorgd door visagie Marlou. Ik fotografeerde hier wat momenten van en vertrok daarna naar Jeroen, die zich bij zijn ouders thuis in Beek aankleedde. Zijn moeder hielp hem bij het aantrekken van zijn trouwpak. Het was er relaxt toen ik binnenkwam, de vader van de bruidegom was nog een broodje aan het eten en er was tijd voor een lach, maar ook een traan.

Vanuit het ouderlijk huis van bruidegom Jeroen, die inmiddels zijn trouwpak aanhad, zoefde ik weer terug naar Malou, die samen met haar moeder en zus haar trouwjurk aandeed. Er was ook een videograaf aanwezig en het was weer als altijd een leuke uitdaging om mooie emoties, en bijzondere standpunten vast te leggen.

Toen de mooie kanten trouwjurk aan was, ging Malou de trap af, de woonkamer in, waar alle familie haar opwachtte en de inmiddels bezig was met het opspelden van de corsages.

De witte Volkswagen Kever cabrio arriveerde en bruidegom Jeroen belde aan. Een stralende bruid maakte hem open en Jeroen hield het niet droog. Daarna ging iedereen de auto in op weg naar de Stadbroekermolen. Hier vond direct in de stralende zon de ceremonie plaats. Het bruidspaar gaf tijdens de trouwceremonie een persoonlijke speech voor elkaar en bruidsmeisje Luna bracht de trouwringen in een prachtig houten doosje van boomschors.

en aansluitend werd de mooie bruidstaart aangesneden en werd er getoast op het kersverse bruidspaar. De bruidspaar was mooi versierd met echte bloemen en stond op een stuk boomschors waarin in een hartvorm de initialen van het bruidspaar stonden. Zeer originele bruidsstyling!

Het was een heerlijk zonnige dag en alle bruidsgasten zaten of stonden lekker buiten te borrelen. We maakten wat groepsfoto’s en vertrokken aansluiten naar natuurgebied de Schwiensweide voor het maken van een aantal romantische trouwfoto’s van het bruidspaar samen.

Tussen de bedrijven door reed ik naar huis om even te eten en mij klaar te maken voor de feestavond, waar ik openingsdans en het begin van het feest vastlegde. Om half elf was het tijd om afscheid te nemen maar werd er nog heerlijk doorgefeest in de Stadbroekermolen.

Leveranciers

Visagie Visagie-Marlou Heerlen
Haar bruid Visagie-Marlou Heerlen
Trouwlocatie Stadbroekermolen Sittard

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Sittard: Moderne en spontane trouwreportage vol emotie in de stadbroekermolen
Logo Sjurlie.nl