Trouwfotografie Thorn: bij de Grote Hegge en de kerk in Nunhem

10.09.16

Trouwfotograaf Limburg: Een bruidsreportage vol emotie en spontaniteit, in de kerk in Nunhem en bij de Grote Hegge in Thorn.

Janine en Peter trouwden onlangs al voor de wet bij het Nonke Buusjke in Schinveld en nu was hun grote dag waarop het kerkelijk huwelijk plaatsvond inclusief het bruidsdiner en de feestavond.

Gelukkig niet al te vroeg, want op vrijdag had ik ook bruiloft tot laat, kwam ik zaterdag rond half 1 aan bij Janines ouders thuis in Nunhem, waar Marlou al met de visagie en het haar van de bruid bezig was.

Hun dochter Sofie deed nog een slaapje en werd later door oma aangekleed, tussen de bedrijven door, ging ik ook even wat foto’s maken van het aankleden van de bruidegom, die 5 minuten verderop bij een oom zijn trouwpak aandeed.

Op deze plek verzamelden de mannelijke vrienden en werden ook nog even de corsages opgespeld. Toen weer terug naar Janine, die haar prachtige kanten trouwjurk ging aandoen. Toen Janine haar bruidsjurk aanhad en Sofie het dochtertje c.q. bruidsmeisje was aangekleed, kwam Janine traditioneel van de trap af in haar kanten trouwjurk, terwijl alle vrienden en familie beneden stonden. Met Sofie in haar armen was dat even een moment met tranen van blijdschap.

Peter, de bruidegom was inmiddels gearriveerd in zijn klassieke cabrio trouwauto en Janine opende de voordeur. Hier kreeg zij haar kleurrijke hippe bruidsboeket, dat Peter voor haar gemaakt had, immers Peter en Janine zijn van Cox Design uit Schinveld (verzorgen bruidswerk voor veel van mijn bruidsparen), dus aan prachtige bloemen en bruiloftsdecoratie was er die trouwdag een gebrek.

Het hele gezelschap zwaaide het bruidspaar uit dat op weg ging naar de mooie kleine kerk. Tijdens een mooie huwelijksmis waarin een gospelkoor de mis muzikaal begeleidde, werd het ja woord gegeven.

Na de dienst werd er een erehaag gevormd en werden er rozenblaadjes gegooid naar het net getrouwde stel en was een champagne toast. Vanuit de kerk vertrok ik met het bruidspaar richting Thorn naar trouwlocatie de grote Hegge, terwijl we onderweg nog wat foto’s maakten met de auto en bij een torentje bij een oude boerderij in Nunhem.

Bij de Grote Hegge liepen wij nog even langs het water om een aantal poseer foto’s te maken op een brug. Daarna sloten Peter en Janine aan bij de rest van het gezelschap en was het tijd voor de bruidsdiner. Tijdens het diner had ik ook even pauze om te eten. Na het eten stroomden de avondgasten langzaam de feestzaal binnen en werd de bruidstaart aangesneden. Iedereen begon gezellig te borrelen toen Janines oom als verrassing nog een act opvoerde.

Na de act wist DJ Bas de stemming verder op te voeren door een leuke openingsdans, Peter en Janine hadden hier nog niet over nagedacht, maar Bas wist hen hiervan te overtuigen.

Om half 10 werd er nog met het bruidsboeket gegooid. Daarna waren alle belangrijk momenten achter de rug en was het voor mij langzaam tijd om afscheid te nemen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Thorn: bij de Grote Hegge en de kerk in Nunhem
Logo Sjurlie.nl