Bruidsfotograaf Kerkrade: Valentijnshuwelijk bij Kasteel Erenstein

14.02.20

Trouwfotograaf Kerkrade: winterbruiloft op Valentijnsdag in unicorn style bij kasteel Erenstein in Kerkrade

Dit bruidspaar boekte mij een jaar geleden voor de fotografie van hun bruiloft. Op Valentijnsdag was ik als eerste aanwezig bij het opmaken, kappen en aankleden van de bruid in het Fletcher hotel in Kerkrade. Toen ik arriveerde, werd de beste vriendin van de bruid opgemaakt door de visagiste. Ik startte de bruidsreportage met het fotograferen van de bruidsjurk, de trouwschoenen wat andere details, tussendoor ging ik naar de hotelkamer van de bruidegom om te fotograferen hoe hij zijn pak aantrok, met hun van zijn zus.

Het was allemaal heel relaxt. Nadat de bruid was opgemaakt, haar haren waren gedaan en zij haar trouwjurk aanhad, was de eerste die zij zag haar vader. Ik vertrok met mijn auto al naar kasteel Erenstein en spoedde me naar de kamer waar de trouwceremonie plaatsvond. De zaal was gevuld met gasten en de bruidegom stond vooraan te wachten op zijn bruid.

Tijdens een mooie ceremonie met Vow's en live muziek maakte ik de trouwreportage compleet met foto's van de ringen, de kus en andere belangrijke momenten. Na de ceremonie was er het aansnijden van de bruidstaart, die uiteraard in unicorn thema was. Ook was er tijd voor het geven van cadeaus. Aansluitend maakten we groepsfoto's en ging ik met het bruidspaar op pad naar de Engelse tuin, voor een fotoshoot samen. Zij hadden hiervoor gekleurde rook meegenomen, wat voor heel wat hilariteit zorgde. De beste vriendin van de bruid, pakte hun helemaal in in een rol tule en ter afsluiting maakten we wat foto's op het bruggetje, tussen de kleurrijke linten door.

De tijd verstreek snel en al gauw ging iedereen aan tafel voor het bruidsdiner. Er was een speech door de vader van de bruidegom en vervolgens opende het bruidspaar het buffet en was het tijd voor mij om af te ronden.

 

"Shirley is een creatief persoon die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze weet heel veel mooie momenten vast te leggen zonder dat je het in de gaten hebt. Ook de fotoshoot weet Shirley in goede banen te leiden zonder ongemakkelijke situaties, zelfs voor mensen zoals wij die geen fotoshoot's gewend zijn. We zijn erg blij met onze mooie foto's"

(Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

Leveranciers

Bruidstaart Lovelicious cakes
Visagie Charlottes Visagie
Trouwauto Js trouwauto's
Trouwambtenaar Lucie van de Meerakker
Pak bruidegom Mill' tailoring
Haar bruid Charlottes Visagie
Feestlocatie Kasteel Erenstein
Bloemwerk Bruidsbloemenwerk Angelien
Band Vioolduo No Strings attached

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Kerkrade: Valentijnshuwelijk bij Kasteel Erenstein
Logo Sjurlie.nl