Familieportret Limburg: spontane familiereportage op de heide

07.09.19

Familie fotograaf Limburg: spontane familieportretten in de natuur van Brunssum

Deze familie fotoshoot werd heel recent geboekt en ik maakte mij zorgen dat het afgelopen zaterdag zou regenen, omdat we geen mogelijkheid hadden om te verschuiven. De familie kwam namelijk deels uit Boxmeer en was hier naar toe gekomen om de verjaardag van vader te vieren, die 75 werd. Als verrassing had zijn zoon daarom een fotoshoot bij mij geboekt. Aansluitend werden er pannenkoeken gegeten met de hele familie.

Het was zonnig toen ik richting de Brunssummerheide reed en gelukkig bleef het droog. Op het parkeerterrein van Schrieversheide ontmoetten we elkaar en wandelden we samen richting de speeltuin waar we de fotoshoot startten met een groepsfoto bij een schattig houten huisje en daarna wandelden en we richting de bijenstal, waar we een aantal groepsfoto's maakten.

Ik maakte eerst wat familiefoto's van de grootouders en de grootouders met hun kinderen en vervolgens met de kinderen met hun kinderen. Om de kinderen wat op te vrolijken, liet ik ze in de lucht springen en hun ouders met hun schommelen aan armen en benen.

Daarna liet beide vaders wandelen met hun dochters op hun schouders. De meiden hadden veel plezier samen tijdens deze wandeling.

Omdat het bos al een beetje richting herfst gaat heeft het mooie kleuren. Het groen werd afgewisseld met vergeeld gras en roze heide, wat een prachtige achtergrond voor een familieportret vormde. De foto's zijn van speciale waarde, omdat de dochter dit jaar gaat emigreren.

Uiteindelijk ontstond er een gevarieerde series foto's, waarvan ik een deel op mijn blog mocht delen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familieportret Limburg: spontane familiereportage op de heide
Logo Sjurlie.nl