Trouwfotograaf Limburg: Werkwijze spontane journalistieke bruidsfotografie

Zoek je een trouwfotograaf in voor een spontane bruidsreportage ?
“Sociaal, vriendelijk, flexibel, betrokken en niet standaard”. Dat is hoe bruidsparen mij als bruidsfotograaf omschrijven. Dit zie je terug in mijn bruidsfotografie die zich kenmerkt door creatieve, spontane, documentaire en journalistieke trouwfoto’s met een verfrissende invalshoek. Want de mooiste dag van je leven leg je toch niet vast met een kiekje ? 

De locatie, de catering, de trouwjurk, het kost allemaal handen vol geld voor slechts één dag in je leven. Als je bedenkt dat je je trouwalbum honderden keren bekijkt en zelfs aan je kinderen en kleinkinderen kunt laten zien, is een bruidsreportage zijn geld echt dubbel en dwars waard”. Jullie bruidsreportage is de enige tastbare herinnering aan de mooiste dag van jullie leven, waarmee je keer op keer al die bijzondere momenten opnieuw beleeft.

Mijn bruidsreportages tonen de echte emoties en details van jullie trouwdag zonder dat er wordt geposeerd of ingegrepen. Dit wordt ook wel journalistieke of documentaire trouwfotografie genoemd. 

Werkwijze journalistieke bruidsfotografie
Wanneer jullie verliefd zijn geworden op de bruidsfoto’s op mijn website en ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum plan ik met plezier een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens dit gesprek neem ik jullie wensen tot in detail door en ontvangen jullie van mij advies en tips om optimaal van jullie trouwdag te genieten. Samen komen we er samen achter of de essentiële "klik" er is, want pas dan kun je tot een creatieve en onderscheidende bruidsreportage komen. Echte emoties vastleggen kan namelijk pas als er een persoonlijke band is. 

Wat ik verder doe als trouwfotograaf om jullie beter van dienst te zijn: 

  • Continue bijscholing in de vorm van internationale bruidsworkshops
  • Lid van een vakgroep bruidsfotografie, bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte 
  • In jullie opdrachtbevestiging staat een uitgebreide dagplanning
  • Een laatste telefonische afstemming binnen een week voor je huwelijk
  • Je ontvangt een E-book met essentiële tips voor je bruidsreportage
  • Binnen enkele dagen een leuke blog over jullie trouwdag online
  • Binnen 2 weken jullie foto's online in een persoonlijke fotomap
  • Binnen 2 weken het unieke albumconcept als PDF versie in je mailbox
  • Binnen 5-6 weken hebben jullie handgemaakte trouwalbum in huis


Bruidsfotografie, het echte werk begint pas na jullie trouwdag
Een bruidsreportage kun je enkel maken wanneer je gepassioneerd bent over dit vak. Na een dag lang fotograferen, begint het echte werk namelijk pas. Het met zorg selecteren en individueel bewerken van jullie foto’s uit een serie van duizenden foto’s en het vervolgens het creatieve ontwerp van jullie trouwalbum. 

Lees meer bij veelgestelde vragen over bruidsfotografie.  

Boek direct een vrijblijvend gesprek