trouwfotograaf Abdij Rolduc trouwfoto's Auberge de Rousch

Sfeervol trouwen in Heerlen in hoeve Auberge de Rousch

Auberge de Rousch

Sinds jaar en dag fotografeer ik in Limburg, Brabant en België. Auberge de Rousch ligt voor mij naast de deur. Deze officiële trouwlocatie was tot in de jaren ’70 een kloosterhoeve. Die authentieke sfeer vind je overal terug. De carréboerderij ligt aan een vijver omringd door statige treurwilgen met volle kruinen en dikke stammen. Deze bieden verkoeling en schaduw tijdens zomerse bruiloften in het groen.

Veel mogelijkheden

Je kunt kiezen voor een buitenceremonie aan het water tussen de ganzen en eenden. Iets intiemer is het binnenhof met de fontein.Als het weer wat minder is kun je dineren in de licht-overgoten serre met de hoge vensters die uitkijken op de vier. Of helemaal losgaan in een van de  feestzalen. Sinds kort heeft de Auberge een eigen hotel  ‘Hotel de Rousch’  op loopafstand van de locatie.  

Voorbeelden van trouwen bij Auberge de Rousch


Uitzicht op vijver vanaf het terras


Ik kom hier graag. Het is er gezellig en het vijverpark biedt genoeg mogelijkheden om sprookjesachtige foto's te maken. Daarom ga ik hier ook graag naar toe voor een zwangerschapsreportage of een love-shoot. Voor de bruidsreportage hoeven we de locatie niet te verlaten. 

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl