bruidsfotograaf La Butte aux Bois trouwfoto's Thiessen Wijnkoopers (15)

Trouwen bij Thiessen Wijnkoopers in Maastricht

Thiessen Wijnkoopers

Sinds 13 jaar maak ik bruidsreportages in Limburg, waaronder ook geregeld in Maastricht. Ik kom hierdoor op diverse mooie trouwlocaties met uiteenlopende koppels qua leeftijd en type. Zo ook bij Thiessen, een mooie plek om je bruiloft op een chique en intieme manier te vieren met een niet al te groot gezelschap. De kwaliteitswijnen, het heerlijke eten en de smaakvol ingerichte omgeving in combinatie met de goede service omlijsten het geheel.

Smaakvol en intiem

Door de verschillende ruimtes die allemaal even mooi zijn kun je wat afwisseling aanbrengen in het programma van je trouwdag. Zo is er buiten een mooie binnenplaats met wijnranken waar je kunt borrelen, maar kun je bijvoorbeeld ook prachtig trouwen in de wijnkelder.

Voorbeelden van bruidsreportages gemaakt bij Thiessen Wijnkoopers:


Prachtig gelegen in de binnenstad van Maastricht


Wanneer je boven als bruid wordt opgemaakt, kijk je al uit over de straten van het centrum van Maastricht. Met de markt op een steenworp afstand loop je ook zo vanuit het gemeentehuis na jullie ja woord richting Thiessen voor het toost en taartmoment. De binnenstad biedt ook diverse mooie plekken voor jullie trouwfotoshoot.

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl