Trouwfoto's Kerkrade: trouwfoto's bij hoeve Nieuw Ehrenstein

02.07.22

Bruidsfotograaf bij Nieuw Ehrenstein in Kerkrade

Julie was het en super warm. Die dag arriveerde ik in Kerkrade om de voorbereidingen van de bruid fotograferen. Het was erg gezellig thuis bij haar vriendin. Twee vriendinnen zaten zich op te maken, er liep een klein hondje rond een een zeer grappige kapper, zette rollers in haar haar. Het wachten was op de visagiste en die was wat aan de late kant. Stress dus, maar alles kwam goed, toen ze uiteindelijk arriveerde en begon aan de bruidsvisagie.

Na de visagie het traditionele aankleden van de bruid. Dit deden we op de lichte witte overloop van het huis. De videoman en ik probeerde intussen vanaf mooie standpunten beelden te maken van het in de jurk stappen, het aandoen van de schoenen et cetera. Omdat het zo warm en zonnig was, bespraken we samen hoe de first look er zou uitzien. De voordeur was door de volle zon geen optie en dus besloot ik dat het leuk zou zijn als iedereen beneden in de hal zou wachten (inclusief de twee honden van het bruidspaar). De bruidegom zou aanbellen, een vriendin zou opendoen en dan zou de bruid van de trap komen.

Zo gezegd, zo gedaan een mooie first look, een zoen en het boeket werd uitgewisseld. Tijd om in de trouwauto (een Ford mustang cabrio) te stappen. Uitgezwaaid door de hele straat, vertrokken we naar trouwlocatie Nieuw Ehrenstein, een monumentale hoeve nabij het stuwmeer in Kerkrade. Hier zou het stel buiten getrouwd worden, op z'n Kerkraads, door een trouwambtenaar die Kerkraads dialect sprak. Bijzonder detail was, dat de bruid naar voren werd gebracht door de vader van haar eerste vriendje.

Tijdens een mooie ceremonie met live zag, werd het ja woord gegeven en aansluitend was er buiten een taart moment en borrel, waarna er lekker gerelaxt en gepraat werd als zittend op de kleurrijke zitzakken. Na een fotoshoot rondom het meer, was het al snel tijd voor het trouwdiner aan een lange tafel.

Na het opdienen van de gerechten en een toost was het voor mij tijd geworden om af te ronden.

Bekijk hier de trouwfilm van deze bruiloft bij Brasserie Nieuw Ehrenstein:

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfoto's Kerkrade: trouwfoto's bij hoeve Nieuw Ehrenstein
Logo Sjurlie.nl