Trouwfotograaf Lanaken: high-end herfstbruiloft op twee chique trouwlocaties

11.11.22

Bruidsfotograaf Maastricht en Lanaken: Dompel jezelf onder in pure weelde en plan een glamoureuze najaarsbruiloft: tips en inspiratie

In de herfst vieren we overvloed en oogstfeesten en baden we in zacht licht. Het is tijd voor luxe en weelde met een explosie aan kleuren en geuren. Een chique herfstbruiloft creëer je met fijne stoffen, gedurfde texturen, deftig dineren en warm kaarslicht.  De tijd van de festivalbruiloft hebben we gehad, nu gaan we voor stijlvol en glamoureus. Laat je inspireren door deze trouwreportage en volg mijn tips voor een luxe herfstbruiloft.  

Een najaarsbruiloft leeft van luxe stoffen

Een van de eerste 'Do's'  is het omarmen van weelderige stoffen en verfijnde texturen. Zorg Laat je inspireren door deze prachtige Russische bruid ven haar designer trouwjurk. Combineer lange mouwen met een verassend lage rug en maak de outfit helemaal ‘you’ met opvallende stiletto-laarsjes. O ja, een sexy zijsplit is altijd fotogeniek. Voor de bruidegom donkere kleuren en een maatpak van fijne wol, zoals merino of kasjmier. Bruidsmeisjes? Zet ze een hippe faux-bontmuts op in plaats van een bloemenkransje. How cute is that! ‘Don’t’: Bibberen is nooit charmant. Kies comfortabel en elegant. 

Stijlvolle trouwceremonie in de historische gewelven van Thiessen Wijnkoopers

Dit bruidspaar gaf elkaar op 11-11 het ja-woord in het historische stadspand van Thiessen Wijnkoopers Maastricht. Dan kun je alleen nog binnen trouwen. Maar ook als je op een warme Indian-summer in september of oktober hoopt, kies je een binnen locatie met een mooi terras of een tuin waar je buiten kunt borrelen. Bij Thiessen Wijnkoopers kun je na de ceremonie genieten van de laatste zonnestralen in de stadswijngaard, terwijl jullie met een glaasje bubbels een toost uitbrengen op de eeuwige liefde. (Meer stadswijngaard) 'Do’s': een binnen ceremonie met de mogelijkheid om buiten te proosten. 

Onvoorspelbaar en onvoorstelbaar magisch herfstlicht

Omdat de zon het grootste deel van de dag vrij laag aan de hemel staat, geven de zonnestralen een zacht en warm licht dat voor een natuurlijk filter zorgt. ‘Don’t’: begin niet te vroeg, want ’s Ochtends is het vaak fris, vochtig en somber. Begin rustig aan je dag en geniet. ‘Do’s’: plan de groepsfoto’s en de love shoot wanneer het nog licht is buiten.

Hemels dineren in 5-sterren landgoed La Butte Aux Bois

Sterren zijn de levensader van dit schilderachtige landgoed. Binnen kom je tussen het warme hout en de bloemige geuren overal opmerkelijke schatten tegen, van prehistorische skeletten en zeldzame kristallen tot vurige sieraden. Dit is het rijk van juwelenontwerper Jochen Leën, die, net als de chef-kok een echte ster is; de chef-kok heeft zelfs twee Michelin sterren. Nog extravaganter? Houd je adem maar in, want hemels wordt het tussen de meteorieten in het maanlandschap. ‘Do’s: pluk de sterren dan zullen jullie samen stralen, net als dit schitterende bruidspaar.  

Deze blogpost maakt deel uit van de reeks 'Shirley licht een tipje van de sluier op'. Deze blogs heb ik voor jullie geschreven als leuk leesvoer vol tips en ideeën voor je grote dag, met name over waar en hoe je kunt trouwen. Klik hier voor tips over trouwen in de wijngaard, tuinbruiloften, in een weiland of het kleurenpalet voor je grote dag.  

Shirley heeft onze bruiloft geweldig vastgelegd! Zij maakt prachtige foto’s met een persoonlijke tint en heeft oog voor detail. Allerleukste momenten heeft zij goed te pakken en wel op een zeer onopvallende manier. Shirley luistert goed naar je en denkt graag mee. Tijdens het hele proces blijft zij betrokken en geeft goed advies waarbij zij je wensen niet uit het oog verliest. In ons geval heeft het tot een top resultaat geleid, vanaf elke foto afzonderlijk tot de gehele reportage vervat in een schitterend album! Echt een aanrader! Groetjes, Maryna & Rob

Leveranciers

Trouwjurk Bloomfeld Amsterdsam
Haar bruid Maison Bu Hasselt
Trouwlocatie Thiessen Wijnkoopers Maastricht
Visagie Maison Bu Hasselt
Feestlocatie La Butte Aux Bois Lanaken
Schoenen bruid Nicholas Kirkwood
Handtas bruid Visone
Handschoenen bruid Gloves. You. Love.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Lanaken: high-end herfstbruiloft op twee chique trouwlocaties
Logo Sjurlie.nl