Fotograaf Genk: trouwen bij Thor Central en C-mine

Trouwfotograaf België: spontane bruidsreportage in de voormalige mijn gebouwen van Thor Central in Genk en C-Mine


Dit bruidspaar wilde enkel trouwfoto's maken en een geen bruidsreportage van hun trouwceremonie. Ze zochten hiervoor een mooie vintage locatie en ik stelde voor om samen naar Thor Central en C-mine in Genk (Belgi
ë) te gaan.

 

Het was schitterend weer gisteren voor het maken van een trouwreportage, we startten binnen op de trappen bij Thor Central. De hoge grote ramen lieten prachtig het zonlicht door en zorgden voor een romantische setting voor het maken van trouwfoto's.

De het lichtspel op de muren maakten deze omgeving tot een creatieve plek voor een bruidsfotograaf. 

Vanuit Thor Central (voormalige mijn van Waterschei) reden we vervolgens naar C-Mine, waar ik begon met maken van een aantal bruidsfoto's in het Labyrinth, daarna maakten we nog een aantal foto's binnen op de trappen. 

Van deze trouwreportage zal ik als aandenken een mini trouwalbum maken in vintage stijl.

trouwfotograaf België trouwfoto's bij Thor Central en bruidsfoto's bij C mine Genk (25)
Trouwjurk:
Pereboom Bruidshuis
Trouwringen:
Siebel Juweliers
Strik bruidegom:
ASOS
Pak bruidegom:
WE Heerlen
Bloemwerk:
Ogenlust Bloemsierkunst
Bedankjes en decoratie:
Retro&Chic

Fotografie Blog Awards 2017
  • Marië
    24 November 2017
    Wowww prachtige foto's van Roy en Tina.. sjieke locatie
  • Roy en Tina
    24 November 2017

Trouwfotograaf Kerkrade: trouwfoto's in kasteel Erenstein

Bruidsfotografie kasteel Erenstein Kerkrade met trouwfoto's van een huwelijksmis in het kleine kerkje in Eygelshoven

Een herfst bruidsbruidsreportage. De trouwfotografie begon thuis bij de bruid met het aankleden. Door haar moeder werd zij in haar mooie kanten trouwjurk geholpen. Iedereen zag er uit om door een ringetje te halen, echt heel feestelijk. Ook in huis klopte ieder detail.

Het duurde even voor de bruidegom aan kwam rijden om zijn bruid af te halen in een lichtblauwe Volkswagen kever uit 1975.

Iedereen had zich verzameld in de woonkamer en nadat de corsages waren opgespeld vertrok het hele gezelschap naar het mooie kleine kerkje op de berg in Eyelshoven (Kerkrade) voor de huwelijksmis.

Een mooie huwelijksmis met live zang door Gabriella Massa, aan het einde van de dienst maakten alle leerlingen van de school een erehaag voor het kersverse bruidspaar en werden er heliumballonnen opgelaten.

Het was een winderige en frisse herfstmiddag, toen we arriveerden bij trouwlocatiekasteel Erenstein, voor de trouwlunch, de groepsfoto’s, de trouw fotoshoot van het bruidspaar, het aansnijden van de bruidstaart en de toost.

Eerst werd er heerlijk gegeten en gekletst, toen het even was opgehouden met regenen, maakte ik een aantal trouwfoto’s in herfstsfeer in de tuinen van het kasteel. Al snel begon het weer te regenen en vervolgde ik de trouwreportage onder de boog. Hier zetten we de trouwauto neer, om hier aantal romantische en spontane foto’s te maken.

Na het aansnijden van de bruidstaart zat het eerste deel van deze bruidsreportage in Kerkrade er op en ging ik even naar huis. Om 20.00 was ik weer aanwezig voor fotograferen van een spetterende feestavond met DJ, waarbij er lekker gegeten werd en uitbundig gedanst.

Een spontane huwelijksreportage waarin ik als trouwfotograaf veel spontane momenten kon vastleggen.

trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (9)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (10)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (12)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (1)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (15)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (17)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (18)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (16)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (19)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (20)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (25)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (24)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (26)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (23)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (27)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (28)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (29)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (35)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (34)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (30)
trouwfotograaf Kerkrade trouwen in kasteel Erenstein (32)
Trouwjurk:
Desiree bruidsmode Geleen
Bruidstaart:
bakkerij Voncken
Visagie:
Magic Beauty bij Mireille Weckseler
Ballonnen:
Balloon company
Band:
Gabriella Massa - Endless Love
Bloemwerk:
Mirte Decoraties
DJ:
DJ Percy
Feestlocatie:
Kasteel Erenstein Kerkrade
Haar bruid:
Joyce Rouvroye
Kerk:
oude kerkje Eygelshoven
Trouwauto:
Roger Wetzels
Pak bruidegom:
Victor Giglio maatpakken
Lunch locatie:
Kasteel Erenstein
Trouwkaars:
kaarsenfabriek Cobbenhagen
Trouwkaart :
Drukkerij l%u2019Ortye
Trouwringen:
juwelier Lanckohr

Fotografie Blog Awards 2017

Bruidsfotograaf: trouwfoto's in Kasteel Wittem en de Haselderhof Valkenburg

Trouwfotograaf Valkenburg: trouwen in de kasteel Wittem, de kerk in Valkenburg en een trouwfeest en diner in de Haselerhof

Een huwelijksreportage vol een emotie en waar ik een spontane trouwfoto's van een journalistieke bruidsreportage kon maken.

Deze bruidsreportage startte thuis in het ouderlijk huis bij de bruid, waar ik arriveerde toen zij de laatste hand legde aan het aankleden. Moeder maakte net de dicht.

Daarna werd er met de familie gewacht op de komst van de bruidegom, die arriveerde in zijn klassieke cabrio trouwauto. Nadat ik een aantal trouwfoto’s had gemaakt van het moment waarop het stel elkaar voor het eerst zag, vertrokken we van thuis uit richting kasteel Wittem, waar het wettelijk huwelijk plaatsvond.

De trouwreportage ging verder met het aansnijden van de bruidstaart en de toost, waarna we in de tuin een aantal groepsfoto’s maakten ik vervolgens met het net getrouwde stel een trouw fotoshoot deed in de tuin van het kasteel.

Aansluitend reden we allemaal naar Valkenburg aan de Geul, waar het kerkelijk huwelijk plaatsvond in de H.H. Nicolaas en Barbarakerk. Na mooie kerkdienst, opgeluisterd door een koor, ging het bruidspaar door een erehaag van bellenblaas. Het huwelijk werd even gezegend door een korte regenbui, waarna samen door Valkenburg wandelden voor het maken een spontane trouwreportage.

We reden met trouwauto ook nog even richting kasteel Oost, om daar een mooie romantische foto’s te maken bij de Geul en met de auto.

Daarna was het tijd geworden om naar de Haselderhof te gaan, waar het trouwdiner en de feestavond plaatsvonden. Omdat het zo’n heerlijk zonnig weer was, zaten alle gasten gezellig op het mooie terras met uitzicht over Valkenburg.

Het trouwdiner was in de vorm van een heerlijk buffet, nadat iedereen uitgetafeld was en er gespeecht was voor het bruidspaar, liepen de avondgasten langzaam binnen en werd er gestart met een grappig spel waarbij een cadeau keer op keer werd doorgegeven onder de gasten.

Nadat de fanfare was langs geweest om het bruidspaar te feliciteren, ging de feestavond van start met een spectaculaire salsa openingsdans, waarna ook de voetjes van de andere gasten van de vloer gingen.

bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (10)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (17)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (19)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (20)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (21)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (22)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (28)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (26)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (31)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (30)
bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (35)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bruidslunch & diner

Fotografie Blog Awards 2017

Trouwfotografie Zuid Holland: trouwfoto's op het eiland Tiengemeten

Bruidsfotograaf Zuid Holland: een prachtig huwelijk vol emotie op het eiland Tiengemeten bij Herberg Tiengemeten

Via Skype en telefoon leerde ik dit leuke bruidspaar kennen. Ze boekten mij direct voor hun bruidsreportage op het eiland Tiengemeten en vorige week donderdag reed ik in de avond in de stromende regen richting Zeeland. Ik hoopte zo erg dat het vrijdag droog zou zijn! Ik sliep die nacht in een B&B en in de ochtend warempel werd de regen minder en toen ik richting het veer reed om over te steken werd het zelfs zonnig.

Bij het veer ontmoette ik het bruidspaar voor het eerst, samen met zijn kinderen. Binnen 10 minuten waren we met het pontje op het eilandje Tiengemeten aangekomen waar we richting Herberg Tiengemeten reden.


Hier ontmoette de aanstaande bruid haar kinderen die druk bezig waren met het aanbrengen van trouwdecoratie. Rondom de gehele herberg waren grote helium ballonnen neer gezet met daaraan hete luchtballonnen op schaal van papier mache. Ik zou er tijdens de ceremonie achter komen waarom dit was. (De bruidegom bleek zijn bruid ten huwelijk te hebben gevraagd in een hete luchtballon).

Aansluitend gingen de bruid en bruidegom zich beiden omkleden in de bruidssuite van de herberg. Eerst de bruidegom met zijn zoon en dochter en daarna de bruid met hulp van haar dochters. Beiden zagen er werkelijk schitterend uit. Aangezien de bruid een schippersdochter is en beiden erg van het water houden, besloten we dat zij elkaar voor het eerst zouden zien op de dijk.

Na een mooi moment van elkaar voor het eerst zien maakten we een kleine trouwreportage samen bij een bootje op de steiger en in de boomgaard van herberg Tiengemeten.

Daarna werd het langzaam tijd voor de huwelijksceremonie. Toen de bruid samen met haar twee dochters binnenkwam werd zij in het middenpad verrast door haar 93 jarige vader, die als verrassing naar de herberg was gehaald. Hij gaf haar formeel weg aan het aanstaande echtgenoot.

Tijdens trouwceremonie stroomden er veel tranen van vreugde, er waren speeches van de kinderen en van een goede vriend, kortom een bijzondere trouwceremonie om als bruidsfotograaf te mogen fotograferen, vol met journalistieke trouwfoto (momenten).

Na de ceremonie werd er lekker in de zon champagne gedronken, de bruidstaart aangesneden en geborreld. Na nog wat groepsfoto’s te hebben gemaakt, was het langzaam tijd worden voor het vertrek van de daggasten, die werden opgehaald door de salonboot. Na het uitbundig uitzwaaien van de gasten, maakte ik nog wat foto’s bij ondergaande zon en daarna nam ik het pontje terug naar het vaste land.

bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (13)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (15)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (14)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (16)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (18)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (19)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (20)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (22)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (1)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (21)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (26)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (24)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (23)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (25)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (27)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (28)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (29)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (31)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (30)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (33)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (36)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (35)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (37)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (34)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (45)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (40)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (41)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (42)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (17)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (38)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (39)
bruidsfotograaf Zeeland trouwfoto's bij Herberg Tiengemeten (43)

Fotografie Blog Awards 2017

Bruidsfotograaf Oirsbeek: spontane trouwfotografie op een tuinbruiloft in vintagestijl

Bruidsfotograaf Oirsbeek: een tuinbruiloft in vintagestijl

Vandaag mocht een trouwreportage aan huis maken. Het was kleine maar daarom niet minder leuke bruiloft mocht ik op een zaterdagmiddag mocht maken. Dit leuke koppelde had mij op een bruiloft van vrienden ontmoet en kwam zo bij mij uit.

Omdat het weer nogal wisselend was, had het stel een leuke tent laten opbouwen in hun mooie ruime achtertuin. In deze tent vond het wettelijk huwelijk plaats.

Na een mooie ceremonie maakten we een aantal groepsfoto’s van alle familie en vrienden.

Zodra het zonnig en droog was deden we een korte trouwfotoshoot van het kersverse stel in de achtertuin, hierbij maakte ik tevens foto's met hun schattige bruidsjonker c.q. zoontje, die tijdens de trouwceremonie ook al de trouwringen naar voren had gebracht.

Daarna was het tijd voor een borrel onder het afdak en nam ik weer afscheid van het bruidspaar.


Fotografie Blog Awards 2017